zondag 29 mei 2011

Viva La Donnadag



Gisteren heb ik in het kader van Viva La Donnadag, de verwendag voor vrouwen die kanker hebben of gehad hebben, een heerlijke verwendag gehad bij Moodz in Velp. Ik was aangemeld door Wendy, een collegaatje. Tineke had zich ook opgegeven en samen zijn we er naar toe gegaan. We waren natuurlijk niet alleen en hebben met de anderen vrouwen heel wat afgelachen. Ook werd je af en toe stil van het verdriet achter het verhaal van de de ander. Het was echt super. We werden ontvangen met koffie met een gebakje. Daarna kregen Tineke en ik een duo gezichtsbehandeling, heerlijk.
Wat voor mij op dat moment het allerfijnste was, dat Marieke de schoonheidspecialiste, mijn wenkbrouwen weer mooi in vorm kreeg, wat ben ik daar blij mee. Heb ook een lekkere parafinebehandeling gehad voor mijn handen en een uitgebreide rugmassage ontbrak ook niet.
Ook de broodjes waren lekker en toen we naar huis gingen, kregen we nog een leuk bloemstukje mee. Ze hadden er echt veel werk van gemaakt. Een dag waar je weer even op kan teren, zeker als je zoals vandaag weer veel pijn in je spieren hebt.

Geen opmerkingen: