dinsdag 15 februari 2011

Prachtige Portretfoto

Inmiddels begint het al een beetje te wennen dat je dag er soms anders uitziet dan je denkt. Vanmorgen vroeg werd ik gebeld door de mammacare. Afspraak chirurg was verzet naar ander tijdstip vandaag bij andere chirurg. Dit leek mij geen goed plan, aangezien het doel van deze afspraak was om te praten over hoe en wat bij de operatie. Afspraak kunnen verzetten naar donderdag. Dit had gevolgen voor de afspraken de rest van de dag. Ik zou na de afspraak met de chirurg naar het ARTI gaan om mij op te laten maken door een collegaatje voor de foto's vanmiddag. Wat nu? Even op en neer naar Arnhem leek me geen optie. Gelukkig kon ik bij mijn eigen schoonheidsspecialiste terecht in Bennekom. Prachtig weer dus de fiets gepakt, lekker binnendoor naar Bennekom. Eerst even bij Geels langs om bloemetje af te geven voor His haar collega, waarvan ik mutsjes mag lenen. Helaas ze is er niet.
Het geeft me een heel warm gevoel dat ik bemerk dat ze er bij Geels voor His zijn in deze ook voor haar zo'n moeilijke tijd. Ben prachtig opgemaakt en ga op de fiets weer naar Ede, waar de foto's gemaakt worden. Fijn is het dat je diegene kent die de foto's maakt en dat Har erbij is. Eerst een serie portretfoto's. Ik vind ze echt prachtig en ben er erg blij mee. Zodra ik een afbeelding heb zal ik ze op mijn weblog zetten. Ook nog een serie foto's gemaakt met nog mijn haar en borsten. Ook hier ben ik heel blij mee.
Fiets vervolgens naar collegaatje Hiske om de bloemen af te geven. Grappig is dan dat ik haar niet ken, maar als zij mij voorstelt aan haar man ik die wel ken van Climax. Wat is de wereld toch klein. Thuisgekomen staat er een prachtige bos bloemen van de ARTI collega's met een kaartje met de tekst: Zet hem op Anjo, we staan achter je. Het raakt me diep. Lieve collega's heel erg bedankt. Ook ligt er een lief gedichtje van nichtje Imke bij de Post. Ik wil hier toch nog even zeggen, dat alle reacties, mails, kaarten, smsjes etc mij enorm goed doen en me ook sterken in de strijd die ik nog moet gaan. Al met al heb ik vandaag genoten van weer een goede dag.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi zus. Daar ben ik wel heel benieuwd naar, naar mooie foto's van jou ... Het ligt natuurlijk aan mij, maar als ik aan foto's en jou denk (die combinatie bedoel ik) dan zie ik je ook met betraande ogen, ergens begin jaren zeventig thuis bij ons op de Sportlaan in Gouda. Je wilde niet op de foto en liet dat ondubbelzinnig merken. Was wel een fraai beeld, Remco, Ingeborg, jij met bedroefd gelaat en ik jongensachtig onschuldig samen op die foto. We hebben hem vast nog wel ergens. Blijf denken aan alle mooie dingen en herinneringen; en blijf er nieuwe aan toevoegen. Hou je haaks. Liefs van ons allemaal, Jan Willem

Unknown zei

Lieve Anjo,
zo raar: ik ken je uit de bus; soms rijden we samen het korte ritje van t Rijnstate naar t station. Wat kèn je elkaar dan? Ik leer je nu kennen; je vertelt veel over wie je bent en wat je bezig houdt in dit leven! Dat ontroert me!
Maakt wel dat t scheef voelt! Daarom nu hierbij een uitnodiging: als jij door deze fase heen bent en je je goed voelt wil ik graag een keer met je een hapje eten! kun je mij ook beter leren kennen:))
Lieve groet, Mirjam

imke_avanti zei

Hoi zus,

Ik kan mij niks voorstellen bij zo'n foto sessie maar fijn dat het voor jou een geslaagde actie /dag was!

kus je zus.