zaterdag 12 februari 2011

Uitslagen Puncties

 
Posted by Picasa

Gisteren belde de mammacare verpleegkundige. Met de uitslag van de puncties. Het geeft me niet veel nieuwe informatie waar ik nu echt verder mee kan. Wacht dinsdag de chirurg maar af. Voel me nog steeds goed. Beetje het gevoel dat je na een zware griep hebt. Gisteren afgesproken dat ik dinsdag een fotoshoot ga doen bij de fotograaf die 4 jaar geleden ook hele mooie foto's van de kinderen heeft gemaakt.
Wil nog een mooie portretfoto met haar en borsten.( Hiske en Jilt wees gerust jullie moeder zal ze echt niet op deze weblog zetten) Ook met een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in oncologie een afspraak gemaakt. Ik heb deze afspraak vooral gemaakt om een stukje begeleiding bij het sporten. De 20-25 km Nordic-Walking zullen snel voorbij zijn, maar hoop toch nog wat te blijven doen. Het lange afstandswandelen is iets wat ik denk heel erg ga missen, wat haal ik daar altijd een ontspanning en energie uit. Vanmorgen naar het dorp gefietst. Had een beetje het gevoel van ik hier thuis gaan zitten wachten tot ik mij niet goed ga voelen, maar ik kan het ook omdraaien. Doen wat je wilt doen, als je je beroerd gaat voelen, kun je altijd nog terug. Het was lekker even te fietsen en even met andere dingen bezig te zijn. Jilt en Krista zijn ook nog even langs geweest, lief hoe ook hun meeleven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Anjo,

Ja wat is nou een goede reactie om achter te laten. Ik vind je een stoere en sterke vrouw en vind het knap hoe je met je gevecht tegen kanker omgaat! Een positieve instelling is denk ik heel goed voor jezelf, je omgeving en je behandeling! Ben blij dat je je nog goed voelt!

Lieve groet Marthe

imke_avanti zei

He zus,
Gek eigenlijk dat iedereen zit te wachten op het bericht dat jij je niet lekker gaat voelen... net alsof het dan pas "echt" wordt!
Deze week is er bij mij op school een ouder die allerlei zelfgemaakte spullen verkoopt voor My Sisters Hope. Een jaarlijkse wandeltocht van 60 km met als doel
zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek! Je snapt ik heb veel gekocht! :)!